Indoor Steel

Window And Door Frames Of Steel Boskoop
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Reijerskoop 313 Kaart
Plaats
2771 BN  Route Boskoop
Telefoon
06 51166062
E-Mail
info@indoorsteel.nl
Website

Informatie

Welkom bij Indoor Steel, het adres voor alle toepassingen van staal in huis, winkel, showroom, kantoor, restaurant, hotel of buitenverblijf! Bij Indoor Steel kunt u terecht voor: - stalen kozijnen en binnendeuren - stalen taatsdeuren - meubels en accessoires - trappen en balustrades Al onze producten zijn maatwerk. Ze worden ambachtelijk vervaardigd in onze eigen werkplaats. Wij kunnen daarom garanderen dat onze producten degelijk zijn, zoals u van oer-Hollandse producten mag verwachten. Wij denken met u mee en vertalen uw idee in een hoogwaardig product. Stalen kozijnen en deuren zijn tijdloos en veelzijdig. Maar vooral: ze creëren sfeer! Voor een industriële look zijn stalen deuren een echte eye-catcher! De slanke strakke lijnen zorgen voor een ruimtelijk effect. Ook een landelijk interieur kan compleet worden gemaakt met stalen kozijnen. De stijlvolle uitstraling is authentiek. De smalle stalen profielen zorgen voor optimale lichtinval en geven de sfeer van vroeger met het comfort van vandaag. Heeft u een moderne en strakke inrichting? Onze deuren zijn uitermate geschikt en zeer goed toepasbaar in uw interieur, mede dankzij de minimalistische profielen en vele mogelijkheden in de afwerking. Tevens zijn onze stalen kozijnen en deuren leverbaar voor projectinrichting van kantoren en bedrijven. Neemt u hiervoor contact met ons op. Er zijn veel verschillende soorten stalen deuren verkrijgbaar. - Taatsdeur: een stalen taatsdeur zonder scharnieren, schroeft om een as die niet in de hoek van het stalen kozijn valt. - Schuifdeur: voor een optimaal gebruik van de ruimte kunt u kiezen voor een stalen schuifdeur of stalen schuifpui. - Deur met kozijn: voor een authentieke binnendeur kunt u kiezen voor een handgemaakte stalen binnendeur. De stalen kozijnen en deuren worden gemaakt van slanke profielen van staal. De stalen deuren worden geleverd met enkel gelaagd veiligheidsglas. Maar ook hiervoor geldt: wij maken uw stalen deur in opdracht van u, naar uw idee.

Indoor Steel is gevestigd op Reijerskoop 313 . Het volgende wordt aangeboden: Window And Door Frames Of Steel In Boskoop zijn er 1 andere Window And Door Frames Of Steel. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Bedrijven, Particulieren, Deuren maken, Deuren ontwerpen, Deuren plaatsen, Deuren vervangen, Binnendeuren, Dubbele deuren, Openslaande deuren, Schuifdeuren, Tussendeuren, Glazen deuren, Metalen deuren, Gratis offerte, Begane grond, Honden toegestaan, Toegankelijk voor rolstoelen.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Indoor Steel

Give stars

Openingstijden

za:op afspraak

Betalingsmogelijkheden

Financing

Categorieën

Window And Door Frames Of Steel
0651166062 06-51166062 +31651166062

Kaart Reijerskoop 313

Loading map...